KÖZLEMÉNY

A Tatabányai Szakképzési Centrum vezetőségének közleménye az új digitális oktatási munkarenddel kapcsolatban

1. 2020. március 16-tól iskolán kívüli digitális munkarend lép életbe, ezért a tanulók, és a felnőttoktatásban résztvevők ettől a naptól otthonukban maradva, az osztályfőnökök, tanáraik - később esedékes - tájékoztatása szerint látják el feladataikat.

2. A fenti naptól a tanulószerződéses, külső gyakorlati foglalkozások is szünetelnek.

3. A jövő héttől esedékes szintvizsgákat nem szervezzük meg.

4. A GINOP-6.1.3 nyelvi képzések is határozatlan ideig szünetelnek. Kérjük, a kiadott hozzáférések segítségével tanulóink az online kurzus által nyújtott tananyagot szíveskedjenek használni.

5. A jelzett naptól iskoláink nem fogadnak külső látogatókat, illetve a bérleti szerződéssel rendelkező partnerek sem használhatják az iskolai helyiségeket. 

6. Iskoláink vezetői és pedagógusai jelenleg is dolgoznak a digitális munkarend módszertanán. A legoptimálisabb megoldás megtalálása után tájékoztatjuk a tanulókat és a szüleiket a megszokott csatornákon. (KRÉTA, iskolai honlap, Facebook)

7. A Centrum vezetésétől az iskolák vezetői és kollégáink megkapnak minden tájékoztatást, amely a jövő heti munka indításához szükséges. A diákok közvetlenül tőlük juthatnak majd információhoz. A kérésünk az, hogy várják meg a diákok és a szülők is az osztályfőnökök, tanárok jelzéseit, útmutatásait, hogy rendezetten induljon az új oktatási rend!

A Tatabányai Szakképzési Centrumhoz tartozó iskolák folyamatosan tájékoztatják a tanulókat és szüleiket a kialakult helyzetről és a tudnivalókról.

Köszönjük megértésüket és türelmüket.