Ideiglenes felvételi rangsor

Szakma Sztár 2018

Stock Tibor iskolánk 11. évfolyamos központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő tanulója bejutott a 2018. évi Szakma Sztár döntőjébe!
Gratulálunk a bejutáshoz tanulónknak és felkészítő tanárainak. Drukkolunk az áprilisi versenyhez!

Szakmák nyílt napja a Grundfosban

A szintvizsgák közeledtével érdemes már most elgondolkodni a 9. évfolyamosoknak, hol szeretnék tölteni az összefüggő szakmai gyakorlatot. A sikeres szintvizsga letétele után lehetőség van tanulószerződéssel külső gyakorlati helyen végezni a szakmai gyakorlatot. Ehhez a döntéshez szeretnénk egy ötlettel, lehetőséggel hozzájárulni.

Szalagavató

2018. január 5-én tartottuk Szalagavató ünnepségünket. Tanulóink nagyon készültek az eseményre, látható volt az általuk nyújtott produkciókon is. Ezúton szeretnénk megköszönni a felkészítő tanáraiknak a sok munkát, amellyel hozzásegítették őket a sikeres szerepléshez! Valamint minden résztvevő, segítő munkáját köszönjük!

Új eszköz érkezett

A Tatabányai Szakképzési Centrumnak köszönhetően megérkezett iskolánkba az új palást és furat köszörű. Újabb modern géppel bővült iskolánk gyakorlati eszközparkja.

Építsd meg a világodat

2017. november 24-én Építő ipari tanműhelyünkben "Építsd meg a világodat" címmel az Európai Szakképzési Hét keretében látogattak meg minket az általános iskolások. Tanműhely látogatásával párhuzamosan a Baumit Kft. képviselőivel is találkozhattak. A festő szakma iránt érdeklődők megpróbálkoztak a falfestéssel is. Még ajándék készítésben is szorgoskodhattak a tanulók.

Vasnyűvők

2017. november 23-án az Európai Szakképzési hét keretében az érdeklődők a tanműhelyben,
"Vasnyűvő" foglalkozáson vettek részt. Meghívott vendégként résztvevő Grundfos Magyarország Gyártó Kft. interaktív foglalkozásokkal várta a tanulóinkat is. A cég megismerése mellett kipróbálhatták az energia biciklit. Az általános iskolások tanműhelyet látogattak, fütyülőt hajtogathattak és Aladdin csodalámpáját is elkészíthették.

Fanyűvők

2017. november 22-én az Európai Szakképzési hét keretében az érdeklődők faipari tanműhelyben,
"Fanyűvők" foglalkozáson vettek részt. Megismerkedhettek a tanulók az asztalos gépekkel, az ügyesebbek karácsonyfa díszeket készíthettek.

Trendi divatkuckó

A mai napon 2017. november 21-én kedden az Európai Szakképzési hét keretében az érdeklődők a női szabó tanműhelyben,
Trendi divatkuckó foglalkozáson vettek részt. Megismerkedhettek a különböző textíliákkal, varrási technikákat leshettek el tanulóinktól.
Egyéb foglalkozásaink voltak még: Puzzle a divat világában, Keresztszemes hímzés, Szabásminta másolás, Kisegér és mobiltelefon-tartó készítése.

Európai Szakképzés Hete

A Szakképzési Centrum által rendezett eseményekről érdeklődőknek további felvilágosítást ad Hozák Attila marketing és kommunikációs referens a +36-70-523-1610-es telefonszámon.
Tatabányai Szakképzési Centrum weblapja

PROGRAMJAINK KEZDETE 10:00 ÓRA!

Program letölthető. Kattintson ide a letöltéshez!

2017. november 21-én kedden

Trendi divatkuckó

Oldalak

Feliratkozás  ::: RSS csatornájára